Book Lashes  0681303310

ONE BY ONE WIMPEREXTENSIONS
 

ONE BY ONE WIMPEREXTENSIONS

Bij de Classic One by One wordt er één extension op één natuurlijke wimper geplaatst. Hierbij wordt goed gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers, zodat de eigen wimpers niet beschadigen. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

Nieuwe set  1 1/2 uur | € 75

 

 

LASH LIFTING

 

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

LASHLIFTING  60 min | 60 €

LASHLIFTING inc. VERF 75 min | 70 €

LASH BOTOX

Vitamin Lash Botox, een revolutionair vitamine serum voor wimpers!

Een échte vitamine boost te gebruiken na de wimperlift of als losse behandeling. 

Ook in kuurverband een unieke product voor het herstellen of extra groeiboost geven van de wimpers!

LASHLIFTING & LASHBOTOX 90 min | 85 €

LASH BOTOX 30 min | 25 €

 

VOLUME WIMPEREXTENSIONS 

Bij de Volume techniek zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meerdere extensions op een natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden. Hierbij creëer je een vol, “fluffy” maar toch een natuurlijk effect zonder de natuurlijke wimper te verzwaren. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

Nieuwe set 1 1/2 uur | 100 € 

FACE WAX

De wax die bij ons gebruikt wordt is speciaal voor mensen met een gevoelige huid. Doormiddel van de wax die ingesmeerd wordt met de huidhaar mee, ontharen wij uw gezicht.

 

WENKBRAUWEN  18 €

BOVENLIP  9 €

KIN  9 €

KAAKLIJN  15 €

GEHELE GEZICHT 25 €

Ga jij een avondje stappen, een verjaardag of gewoon een leuk feestje, Kom dan gezellig bij ons langs om je op te laten maken. Vooraf bespreken wij jouw wensen qua kleuren.. 

AVOND MAKE-UP 45 €

Bij deze behandelingen wordt er eerst goed overlegd wat de wensen van de klant zijn. Dat kan zijn wenkbrauwen epileren met tang, touw, en of wax. 

 

De wenkbrauwen kunnen worden geverfd. De verf zit alleen op de haren en blijft ongeveer 2 tot 3 weken zichtbaar. Je kunt er ook voor kiezen om de Henna behandeling te boeken. De henna is een natuurlijk product en wordt aangemaakt met water. Henna is zichtbaar op de huid en de haren en blijft 2 weken op de huid en tot wel 4 weken op de haren.  

WENKBRAUWEN WAXEN 18 €

WENKBRAUWEN WAXEN EN HENNA  50 €

WENKBRAUWEN WAXEN EN VERVEN  35 €

©  2017 Beauty by Rosa