Bipolar* RF

Met deze nieuwste techniek kunt u de huid weer in optimale conditie brengen. Veilig, snel en doeltreffend.

Deze techniek bewerkstelligd samentrekking van bindweefsel en versoepeling van de opperhuid door een samenspel van verwarming en tegelijkertijd verkoeling, zodat er een optimaal en zichtbaar liftend effect bij rimpels en verslapte huid ontstaat. De huid wordt dus gladder en strakker.

Waar de huidige laser technieken veelal tekort schieten omdat ze alleen kunnen verwarmen, zorgt de bipolair RF techniek ervoor dat het bovenste deel van de huid gekoeld word en het diepere deel verwarmd, waardoor deze methode niet alleen uiterst veilig is, maar vooral ook zorgt voor een direct soepelere en tegelijker tijd “samentrekkende huid”.

Vandaar de term instant lifting. Deze behandeling is optimaal en veilig. Wij beginnen dus andere apparatuur het opgeeft.

U kunt de huid een flinke oppepper geven en het resultaat gelijk zien, bijvoorbeeld wanneer de huid verslapt is na gewichtsreductie, indien er sprake is van een al verslapte huis of rimpelvorming voordat u bijvoorbeeld bent afgevallen.

Het collageen in de huid blijft in werking tussen de 2 en 6 maanden na het ontvangen van de behandeling. De huid word gladder en rimpels worden minder diep, waardoor de huid er jonger en frisser uit gaat zien.

Volgens het nieuwste onderzoek blijft het effect stabiel als de behandeling om de 3-6 maanden herhaald word. De behandeling heeft geen effect op melanine en is hierdoor ook geschikt voor mensen met een donkere huidskleur.

 • Duur van de kuur is 5 weken.

 • Behandeling 1 keer per week indien gewenst 2 keer per week voor sneller resultaat. Wanneer mag ik resultaten verwachten?

Bij bijna alle cliënten zien wij al na de eerste behandeling resultaat. De gewenste verbetering wordt verkregen na een volledige behandelreeks, met meetbare resultaten en textuurverbetering van de huid.

Werd de behandeling klinisch getest?
Radiofrequentie-behandelingen werden klinisch getest en hebben reeds bewezen de huid te verstrakken, met als resultaat een jongere huid. Iedereen die behandeld wordt met Radiofrequentie mag een gladdere en strakkere huid verwachten.

 

Wanneer wij niet behandelen:

 • Mensen met hart en vaatziekten

 • Hoge bloeddruk

 • Bloedvaten ziekte

 • Zwangere vrouwen

 • Gevoeligheid voor elektriciteit

 • Open wonden op de behandelplek

 • Huidziekte

 • Verbrande huid

 

Heeft u een botox, collageen of creatoxin behandeling ondergaan dan kan de RF behandeling pas plaatsvinden 3 maanden na het laatste gebruik.

Heeft u medisch elektrische apparaten in het lichaam zoals pacemaker, metalen, implantaten, kunstmatig metalen heupgewricht, hartklep of tandheelkundige platen dan kan u niet behandeld worden.

Dit omdat de RF stroom zich door het lichaam kan inmengen met apparaten of het opwarmen van metalen implantaten wat gevaarlijk kan zijn. Dit risico nemen wij niet.

Draag geen make up de dag van de behandeling.

 

Doet de RF behandeling pijn?

Elke keer als de RF energie word vrijgegeven ervaart u een korte sensatie van warmte. Dit is aanvaardbaar voor de meeste mensen, maar pijn bestrijdende geneesmiddelen kunnen gebruikt worden indien nodig. De meest voorkomende bijwerkingen die meestal verdwijnen binnen een paar dagen zijn:

 • Zwelling

 • Roodheid

 • Knobbels

 • Blaren

 

Na de behandeling is het normaal dat de huid lichtrood is maar meestal verdwijnt dit in een half uur. Enige waarnemingen van warmte, roodheid of zwellingen zullen binnen een paar uur verdwijnen. Sommige mensen geven aan af en toe last te hebben van lichte zwelling na de behandeling, deze verdwijnt meestal na 3-5 dagen.

Naverzorging van de RF behandeling

Er is geen speciale  zorg nodig na de behandeling hoewel een aantal van de volgende worden aangeraden:

 • Houd het behandelgebied gehydrateerd.(verzachtende/hydraterende lotion, crème of gel) smeer dit op het behandelde gebied.

 • Koele, vocht inbrengende nevel kan worden toegepast indien nodig.

 • Huid kan gekoeld worden. (Koud water of koelelementen)

 • Geen therapeutische baden of sauna’s voor tenminste een week na de behandeling.

 • Bescherm de behandelde huid tegen de zon.

 • Vermijd chemische cosmetische behandelingen en crèmes.

 • Make up mag worden toegepast na de behandeling.

 • Het effect zal langer blijven als u een gezonde leefstijl heeft.

 

Huidverjonging / Rimpels Verminderen.

Rimpels verminderen/verwijderen, huid verstevigen en het verkleinen van poriën met de RF laser het kan! Is de conditie van uw huid achteruit gegaan en wilt u niet wachten totdat er echte diepe rimpels tevoorschijn komen? Dan is deze nieuwste methode voor u een uitkomt!

Grote sterren en vele anderen zijn u al voorgegaan en nu is deze behandeling bij ons ook mogelijk!

 

Wat doet de RF met uw huid?

Door de zeer hoge, veilige radiofrequentie dringt de pulse van de RF laser dieper in de dermis (huid). Het voordeel van de RF is dat de huid diep van binnen verwarmt wordt. Deze techniek bevorderd het samentrekken van het bindweefsel van de opperhuid. De buitenkant van de huid blijft vrij koel. Een samenspel van warmte en koelte die de aanmaak van het collageen stimuleert.

Dit is belangrijk voor de herstructurering en de veerkracht in de huid. Fijne rimpels verdwijnen en diepe rimpels worden gladder. Uw huid wordt strakker en poriën worden kleiner.

Wij raden 5 wekelijkse behandelingen aan en daarna kunt u de losse behandelingen afspreken om het bij te houden. Dit is per persoon verschillend. Na iedere behandeling heeft de huid 30 dagen nodig om de behandeling tot zijn volle recht te laten komen.

Om de huid in goede conditie te houden worden 1 a 2 behandelingen om de 4 maanden aanbevolen.

De RF behandeling zet het verouderingsproces van uw huid een aantal jaren terug en de resultaten zijn verbluffend!

 

Heeft u verder nog vragen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Prijslijst RF Bipolair / Monopolair Verjonging / verstrakking behandeling

Wangen € 65

Jukbeenderen t/m de slaap € 75

Hals € 90

Gelaat geheel € 110

De behandeling gaat als volgt:

Anamnese,cleanse,deepcleanse,onzuiverheden verwijderen,BIOpolar Rf,masker,serum en dagcreme.

Tegen een meerprijs  van 20 euro kan men dit combineren met een bindweefselmassage aansluitend met een mini massage.

©  2017 Beauty by Rosa