Meso pen needling behandelingen

Wat is Mesotherapie?

Meso therapie is een behandel techniek voor zowel het gezicht als lichaam je maakt met een speciale meso pen needling( naaldtechniek microscopisch kleine gaatjes in de huid die niet te zien zijn).Op deze manier vernieuwen en verfraaien de huid zonder de bovenste huidlaag te beschadigen, Door deze prikkeling komen er groei en helende factoren vrij die zorgen voor de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine

Voordelen:

Het product waarmee gewerkt wordt is  retinol meso gel vitamine A en een collageen stimulerende peptide. Omdat dit een lichaamseigen stof is, bestaat er nagenoeg geen kans op bijwerkingen. De 2e is vitamine complex hyaluron waar vitamine C en E en B5 inzit dit serum is zelfs geschikt voor een heel gevoelige huid . In combi geven ze het mooiste resultaat .De retinol mag niet gebruikt worden tijdens zwangerschap en borstvoeding
De behandeling is veilig en uiterst effectief. De behandeling kan aangepast worden aan de persoonlijke wensen van de cliënt.

 

 

Voor wie is meso therapie

Meso therapie is voor iedereen die bewust bezig is met het behoud van een jonge uitstraling en kleine rimpeltjes wil verfijnen of verzachten de huid wil verstevigen.

Ook voor pigment en ouderdomsvlekken is dit een zeer effectieve behandeling.

Mensen die littekens hebben van acne geeft dit verbluffende resultaten

Grove huid structuur/ grove poriën

Voor diegene die een aanvulling zoekt op zijn of haar dagelijkse huid verjonging en huid verbetering  en de werking hiervan wil verdiepen is Meso therapie een uiterst veilige en doeltreffende behandeling

Minder zichtbare rimpels, duidelijk meer volume in de huid door aanmaak van collageen elastine

Natuurlijk huid verjonging, sterk reduceren van lijntjes/rimpels

Zichtbare verbetering van de algehele huid structuur al na 2 keer. Vermindering of zelfs het verdwijnen van pigment vlekken Duidelijk zichtbare vermindering van littekens.

 

Voordat dat we met Meso needling behandeling  starten

Komt u langs voor een gratis intake, vertel wat de behandeling inhoud.Wat de mogelijkheden zijn? Wat zijn u wensen? We vullen samen een lijst in met vragen daarna vraag ik u dit te onderteken voor akkoord .

Voordat de behandeling plaatsvindt zijn er een aantal belangrijke punten

Het inbrengen van de serums gebeurt met een speciaal vibrerende pen met een kop stukje met steriele naaldjes, waar we miniscuul kleine gaatjes maken.

( ± 0,05 tot 1 mm diep) in de huid die niet zichtbaar zijn. De uiterst fijne naaldjes van de Meso-pen garandeert een (vrijwel) pijnloze behandeling die verdoving overbodig maakt. Wij raden u aan op jonge leeftijd (30+) met Meso therapie te beginnen en de behandeling regelmatige een kuur van 4 tot 6 keer (afhankelijk van het gewenste resultaat en uw huidconditie geef ik het advies om dit ± 3 tot 6 maanden) te herhalen.

Contra indicaties bij meso pen needling.

*Actieve acne(pus)/actieve rosacea(herkenbaar aan rode bultjes)  Psoriasis 

* Open wonden ook koortslip in behandelend gebied

*Diabetes , Hiv geïnfecteerd / Immuun stoornissen(et onderdrukkende medicijnen akkoord van de huisarts)

*Koortslip met uitbraak.

 *Let op kan wel maar kan risico zijn

Als u af en toe koortslip heeft en al zeker 2 maanden geen uitbraak heeft gehad virus

(als u 2 weken voor de behandeling gaan  smeren uit voorzorg met Zovirax) ook raden we aan om lysinne te slikken tijdens de behandeling en 14 dagen voor u start

Zwangerschap is in principe geen contra indicatie Maar ik gebruik geen retinol .Adviseer het niet tijdens de zwangerschap omdat huid heel ander kan reageren

Doet de behandeling pijn?

U kunt wat ongemak tijdens de behandeling ervaren, afhankelijk van de diepte instelling van de naaldjes.  De meeste cliënten beschrijven de behandeling als een lichte zonnebrand sensatie.
Er kan een lichte schilvering ontstaan die na enkele dagen verdwijnt.
Er is aangeraden om direct na de behandeling zon- blootstelling en zonnebanken voor minstens een week na de sessies te vermijden, en altijd de toepassing van een goede zonnebrand crème  spf 50voor het naar  buiten gaan(zelfs als het niet erg warm of zonnig is)

In salon te koop  met korting van 25% tijdens een meso pen needling behandeling

Tevens maken we  een aantal  foto’s. voor de behandeling  voor de 1e  behandeling en voor de 4e  Deze bewaar ik in een map samen met de vragen lijst.

Advies voor  heren is het aangeraden om de avond voor de behandeling te scheren i.v.m. irritatie

 

Belangrijk  :Nazorg instructies

Vlak na de behandeling kan de huid een beetje rood of  wat gezwollen zijn. . Dit verdwijnt meestal 24 uur soms bij de neus en hals en decolleté  duurt het wat langer. Er kan er een klein blauw plekje ontstaan wat verdwijnt na enkele dagen. Vermijd overmatig zon contact en saunabezoek direct na de behandeling. Een goede hygiëne is belangrijk.
De eerste 48 uur adviseren we geen make-up te gebruiken. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en een goede zon bescherming te gebruiken. Om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten met Vit A en E  te gebruiken. Na de behandeling krijgt u aloe vera gel mee om te kalmeren.

Ik adviseer adviseer om elke dag spf 50 te gebruiken . U huid is zeer teer en voor het mooiste resultaat is dit het beste. wilt u perse de zon in smeer dan elke om de anderhalf uur met factor 50.En probeer met u hoofd in de schaduw te blijven tijdens het zonnen  Zeker als u voor pigment vermindering/verwijdering komt.

 

Om u huid in korte tijd zicht- en merkbaar te verjongen wordt aangeraden de  Meso therapie behandelingen in kuur verband te ondergaan.

We maken een afspraak er moet minimaal 26 dagen tussen de behandelingen zitten en max 30 dagen voor mooiste resultaat

Prijslijst

Meso needling gezicht hals en decolleté                                                         €   130,00 

Microdermabrasie

Een babyzachte huid door kristallen
Microdermabrasie is een schoonheidsbehandeling die de hoornlaag van de huid verwijdert door er een stroom van microscopisch kleine kristallen op af te vuren. Zo polijst u als het ware de huid. Deze techniek van huidpeeling gaat diep en is daardoor doeltreffend. 

Het resultaat is een babyzachte huid die glad aanvoelt, er mooi en gezond uitziet,
met minder diepe rimpels en een dieproze teint.

Serieuze huidverbetering bij huidproblemen
Microdermabrasie bestrijdt: huidveroudering, rimpelvorming, acne, onderhuidse talgophoping en het corrigeert huidonregelmatigheden. De huid voelt fris en open, het is echt alsof er een laagje van de huid is gehaald. Microdermabrasie is een progressieve behandeling voor mannen en vrouwen. Het verkleint grote poriën, het brengt een mooie, gelijkmatige kleur en het vervlakt lijntjes, acneletseltjes en pigmentvlekjes. 

Microdermabrasie is geschikt voor:

 • Vermoeide en matte huid

 • Verstopte poriën

 • Vergrote poriën

 • Comedonen, milia en acne

 • Beginnende rimpels

 • Verouderde huid met rimpelvorming

 • Acne littekens

 • Littekenweefsel

 • lever/ouderdomsvlekken

 • Rokershuid

 • Futloze, droge en ruwe huid

 • Door zon beschadigde huid

 • Vlekkerige huid

 • Alle lichaamsdelenWat gebeurt er precies?
Microdermabrasie maakt dat de oude, dode huid vervangen wordt door een nieuwe, frisse opperhuid. De grondige en intensieve peeling:

 • verbetert de elasticiteit van de huid; 

 • stimuleert de doorbloeding van de huid, wat de opname van voedingsstoffen verbetert;

 • verbetert de huidcelstofwisseling;

 • verbetert de collageenproductie.;

 • maakt pigmentvlekken lichter;

 • stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen.

Bij welke huidproblemen helpt het?
Oudere huid, onzuivere huid, acnehuid, acnelittekens, verslapte huid, lijntjes, ondiepe rimpels, grove poriën, littekens, lichte pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, droge huid, rokershuid en doffe/vale huid. 

Hoe verloopt de behandeling?
Eerst reinigen we de huid en verwijderen we eventuele make-up. Vervolgens plaatsen we het handstuk op de huid. Het apparaat lijkt op een grote pen. Die pen vuurt fijne kristallen op de huid af en zuigt deze direct weer weg. Laagje voor laagje verwijderen we de dode huidcellen zodat er een nieuwe huid tevoorschijn kan komen. De nieuwe huid voelt niet alleen zacht aan, ze oogt ook jong en stralend. 

Is het veilig? 
In vergelijking tot andere peelingmethoden is deze techniek best stevig, toch is het een milde behandeling die volkomen veilig is. Bovendien zijn de schoonheidsspecialistes bij Beauty Instituut Marielle gecertificeerd. Ze weten welk deel van de huid welke vacuümdruk verdraagt. Ze stemmen de intensiteit van het apparaat, de dieptewerking en de kracht van de kristallen af op uw huidtype.

 • De huid voelt na afloop aan alsof u bij harde wind een strandwandeling hebt gemaakt. 

 • Er kan wat lichte roodheid optreden: deze trekt binnen een paar uur weg. 

 • Microdermabrasie is veilig bij elk huidtype en elke huidskleur, maar wij passen haar liever niet toe bij couperose, omdat de behandeling best stevig is. 

Eenmalige beautybehandeling of kuur?
Microdermabrasie helpt goed bij huidproblemen. Over het algemeen geldt: hoe vaker de behandeling, hoe beter het resultaat. Wenst u een huidprobleem echt aan te pakken, kom dan eerst langs voor een vrijblijvend advies. Zodra we de huidconditie en uw behandelwens kennen, geven wij een indicatie van het aantal nodige behandelingen. Na een kuur komt u het beste om de 6 tot 8 weken terug voor een onderhoudsbehandeling.

Microdermabrasie verbetert de huidconditie al na één behandeling! De huid voelt meteen glad en fris. Is er een speciale gelegenheid waar u de show wilt gaan stelen, kom dan gerust langs voor een eenmalige peeling. 

Hoe vaak? Twee voorbeelden ter indicatie:

 • U hebt een mooie, gezonde huid maar last van verstoppingen op de neus en de kin. Waarschijnlijk kunt u volstaan met 2 à 3 behandelingen om de 3 weken.

 • Om rimpels of acnelittekens te laten behandelen, calculeert u het beste 5 à 6 behandelingen in met tussenpozen van 4 weken. 

 

Normale huid: 5 behandelingen

Rimpels (fijne lijntjes): 10 behandelingen

Hyperpigmentatie: 8 behandelingen

Hormonale Acne & acne littekens: 8 behandelingen

Littekens: 5-10 behandelingen

Striae: 8-12 behandelingen

Resultaten die kunnen worden behaald:

 • – fijne rimpels vervagen;

 • – perfect resultaat bij acnelittekentjes;

 • – perfect resultaat bij verwijdering whiteheads;

 • – perfect resultaat bij verwijdering comedonen;

 • – littekenhuid functioneert beter en vervaagt;

 • – hyperpigmentatie vervaagt;

 • – huidcelstofwisseling verbetert;

 • – stimulatie collageen;

 • – gladde huid.

 


Microdermabrasie brengt een mooie gezonde huid die strak, zacht, egaal en fris aanvoelt. 
U wenst een probleem aan te pakken? U bent in huidverjonging geïnteresseerd?
Wenst u een eersteklas beautybehandeling? Kom voor een gratis advies langs bij BEAUTY BY ROSA. 

COAGULATIE THERAPIE

 

Coagulatie is een veilige en doeltreffende manier om goedaardige huidbultjes weg te halen. Plekjes worden zeer nauwkeurig aangestipt zonder de gezonde, omliggende huid te beschadigen.  Coagulatie therapie is geschikt voor wratten, steelwratten, fibromen, goedaardige huidbultjes, xanthelasma (cholesterol ophopingen rond ogen) en andere plekjes.

 

WAT IS COAGULATIE

 

Coagulatie therapie wordt uitgevoerd met de spotremover.Een subtiel apparaatje met een puntige elektrode. In dit puntje ontwikkelt zich een elektrische warmte (veilige laagspanning) en daarmee worden wratten en huidbultjes aangestipt.

De wrat of fibroom zal verschrompelen of er komt direct een klein korstje op. Wanneer dit korstje eraf valt is het plekje weg. 

De plekjes zijn in de meeste gevallen na één behandeling weg. Een behandeling met de spotremover duurt slechts enkele minuten. Gebruik de voorgeschreven nabehandelingscrème tot ongeveer één week na de behandeling voor het allerbeste herstel.

 

WAAROM COAGULATIE

 

 • Snel, eenvoudig en veilig

 • Een nauwkeurige manier

 • Gezonde, omliggende huid wordt met rust gelaten

 • Geen snijwondlittekens, blaren of bloedingen

 • Geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren

 

IS COAGULATIE MET DE SPOTREMOVER VEILIG EN EFFECTIEF

 

Een behandeling met de spotremover is heel gericht en veilig. Met grote precisie worden plekjes en wratjes aangestipt terwijl de gezonde, omliggende huid met rust wordt gelaten. De behandeling is effectief waardoor de meeste plekjes al direct na de eerste behandeling verdwenen zijn! 

 

Het gaat om huidaandoeningen zoals:

 • couperose

 • steelwratjes (fibromen)

 • bloedblaasjes

 • spinvormige adertjes (spider naevi)

 • Ouderdomsvlekken

 • Ouderdomswratten

Bij twijfel over de aard van de aandoening verwijzen wij altijd door naar de huisarts.

Laat ouderdomsvlekken eerst medisch beoordelen door een dermatoloog.

 

 

Disclaimer

Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon

©  2017 Beauty by Rosa